söndag 6 april 2008

Det är jag värd


Asus EEE är prylen som inte är från Apple, men som ändå är omåttligt cool

Jag har länge gått och tänkt att jag ska köpa den där nya prylen. Inte för att jag behöver, utan för att jag vill ha. Jag vill unna mig. Jag har frågat runt lite och alla håller med om att jag ska unna mig fler prylar.Och dom har verkligen rätt. Jag behöver inte tänka på det där med miljön. Jag blir visserligen ledsen över att vackra landskap skövlas för att göra plats för köpcenter och motorvägar, men jag ska inte tänka på det. Det som får mig att må bäst är att köpa en pruttibangbang som skyddar mig från allt det tråkiga därutanför.Jag vill ju inte känna vinden mot ansiktet eller doften av regn, hemska tanke.Så det är bäst att asfaltera mera. Bort med alla trädkramare!

Faktum är att jag ska asfaltera gräsmattan på min tomt för att få plats med fler bilar.Bilarna kör jag till köpcentret där jag köper naturfilmer för att visa på min nya tv, för det är jag värd.

Och när jag tröttnat på naturfilmerna så tar jag och flyger till Thailand, där jag unnar mig ännu fler nya prylar.Så nu har jag lärt mig. Motstånd är meningslöst. Jag ska inte sätta mig emot den naturliga utvecklingen mot högre välstånd. Det är jag inte värd. Eller jag är värd det, men inte på det sättet. Krångligt det här...

Inga kommentarer: