lördag 21 juni 2008

Lena Forsman kan dra åt helvete

Lena Forsman, kommunikationschef för Centerpartiet, kan dra åt helvete. Hon misstyckte om en bloggares inlägg där han bett ett antal borgerliga riksdagsledamöters dra åt helvete. I stället för att vända sig till skribenten själv mejlade hon vd:n på tv-bolaget Strix, hans arbetsgivare.


DN: Centerpartiet agerade mot bloggare

Rätt o Slätt: CENTERPARTIET VILL CENSURERA MIG

Richard Slätt återger mejlet på hans blogg och det är så slemmigt att jag återger det här också.

Hej, vänder mig till dig i egenskap av chef eftersom jag hade själv uppskattat en kontakt från en kollega i samma situation.
En person som presenterar sig som medarbetare på Strix har en blogg där han använder ett språk och en ton som tyvärr är vanlig i bloggvärlden men är oacceptabel i umgänget människor emellan.
Nu är det ledamöter i riksdagen som är föremål för hans hat men det är ändå över gränsen.
Vill bara fråga om du tycker det är ok att en medarbetare på ert företag, där han presenterar sig som journalist agerar så här.
Han presenterar även sina arbetsgivare genom att länka till er hemsida.

mvh Lena Forsman
Jag vet inte vad som är värre -- att mejlet är så slemmigt ("Du har gjort fel men jag ska hjälpa dig") eller att det så tydligt visar hur viktigt det är att kunna lagföra människor som begår såna här övergrepp. Det verkar ju finnas en massa högt uppsatta personer som tycker att dom ska övervaka och kontrollera medborgarna för deras eget bästa. "Du får tycka vad du vill så länge du tycker som jag".

Utvecklingen går mot att alla är skyldiga så länge inte motsatsen bevisas. Man måste gå genom förnedringskontroll innan man går på ett flygplan och myndigheterna sprättar upp alla mina brev bara för säkerhets skull.

Jag har god lust att ge dom valuta för övervakningspengarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Lena Forsman!